Teambuilding på Bymose Hegn

I kan løfte jeres oplevelse på Bymose Hegn med gode muligheder for teambuilding. Jeres kursus eller konference kan nå nye højder og være et minde, som jeres deltagere aldrig vil glemme.

Danmarks bedst anmeldte Teambuilding firma GoTeam

Bymose Hegn tilbyder nu dig og dine kollegaer muligheden for et par timers super sjov og samlende fælles oplevelser, som med garanti vil skabe glæde og smil over hele linjen!

Her på Bymose Hegn anbefaler vi især:

Gi jer selv et aktivt afbræk fra dagens faglige program – og tank masser af ny energi til krop og sjæl!

Få 1-3 timer med sjove og udfordrende aktiviteter, der skaber højt humør, fællesskab og høje high fives!

Ny, frisk energi til dig og resten af teamet!

Skotsk på den helt sjove måde! Du og dine kollegaer iklædes kilt og rødt skæg og dyster i underholdende discipliner såsom Øksekast, Caber Tossing, Tug-O-War, Bueskydning og mange andre sjove udfordringer.

Til slut begraves stridsøksen over et godt glas whisky til lyden af sækkepibe og masser af grin og pral-historier fra dagens mange oplevelser…

Dette event kan også vælges som Viking Games, hvor kilt og whisky er erstattet af hjelm, økser og mjød 🙂

  • Som skotte: Her
  • Som viking: Her

GoTeams version af det populære Brain & Body koncept, hvor I, inddelt i hold, skal dyste med og mod jeres kollegaer i en bred vifte af opgaver, der vil udfordre din evne til at tænke logisk og kreativt under pres.

Du får brug for alle dine talenter og din strategiske sans, når du bliver stillet overfor komplicerede Da Vinci-mysterier…

Bliver det mon dit hold, der løber med sejren?

Teambuilding på Bymose Hegn

En anderledes oplevelse med Filmteambuilding

Skal I ryste jeres team sammen på en anderledes måde, og vil I prøve en oplevelse, hvor I bliver udfordret på jeres kreative evner? Så er Filmteambuilding helt sikkert noget for jer.

Filmteambuilding er organisationsudvikling og teambuilding i en samlet pakke. Med Filmteambuilding laver I jeres egne firmafilm med et fagligt tema relateret lige præcis til jeres organisation. Det kunne for eksempel handle om jeres værdier, jeres strategi, eller hvorfor lige netop jeres arbejdsplads er Danmarks bedste, som kunne være temaer for jeres firmafilm. Og med Bymose Hegn som jeres filmset beliggende i det naturskønne område i Kongernes Nordsjælland, så får I en helt unik lokation at optage jeres film i. Filmteambuilding er til jer, som ønsker at give medarbejderne en uforglemmelig dag og udvikle teamsamarbejdet på tværs i organisationen.

I skal i teams af ca. 10 personer udtænke, planlægge, være skuespillere og optager jeres egne film. Vi redigerer og giver filmene et professionelt film-look, inden vi til slut viser jer filmene til et kæmpe awardshow, hvor der også skal uddeles awards i forskellige udvalgte kategorier.

Ønsker I at blive endnu klogere på jeres arbejdsplads og blive rystet godt sammen på en anderledes og sjov måde, så læs mere på www.filmteambuilding.dk, eller kontakt os, og hør nærmere, hvordan vi kan arrangere årets dag for jeres organisation på kongrescentret Bymose Hegn.

Filmteambuilding

Klosterhave Med Smag

Kom på rundvisning på Esrum Kloster og få en dejlig smagsoplevelser blandet med sjove fun facts fra munkenes urtehave. Undervejs smages der på bl.a. Esrum Kloster øl, trappist øl, sennep, honning mm.

Det koster 150 kr. pr. person, det er inkl. entré til udstillingerne. Ønskes der guide til gruppen koster det 1.000 kr.

Skal vi hjælpe jer til et anderledes kursus eller konference?

På Bymose Hegn har vi også forskellige læringsværktøjer til teamøvelser som i kvit og frit kan bruge.
Vi står klar til at hjælpe jer.
Tlf.: 48 79 84 00
Mail: konference@bymosehegn.dk