Selskaber og fest i naturskønne rammer

Selskaber og fest Bymose HegnBryllup, rund fødselsdag, konfirmation, firmafest eller reception. Fest på Bymose Hegn er noget ganske særligt. Vores kompetente team af medarbejdere byder velkommen og sørger for, at du og dine gæster kun skal tænke på at nyde det. Vi sørger for resten.

Fester kan afholdes i vores dejlige, store restaurant med udsigt til det skønne naturområde, der omgiver vores hus, eller du kan vælge den mere intime ”Pejsen” til mindre fester og selskaber. Restauranten kan rumme 130 gæster, Pejsen 30. Vi tilbyder også afholdelse af fest i vores store konferencesal samt andre indbydende festlokaler, der kan rumme op til 100 personer ved festopdækkede borde. Her er to forskellige eksempler på fester - en festmenu med velkomstdrink og kaffe og så den helt store pakke inkl. vin og natmad.

Af faste arrangementer har vi julefrokoster og hvert år i oktober afholder vi vildtaften.

Specialkost
Hvis nogen af jeres gæster har brug for specialkost, sørger vi også for at lave en menu til dem, der er tilpasset deres behov. Det kan f.eks. være vegetarer eller ved allergier, diabetes og lignende. Giv os besked, så tager vi hensyn, så de også får en god fest.

Overnatning til festpriser
Jeres gæster har selvfølgelig mulighed for at overnatte efter festen til en rimelig pris, så de undgår at skulle køre hjem om aftenen. I prisen indgår vores store, lækre morgenbuffet – og I får mulighed for at være sammen med gæsterne i en anderledes hyggelig og uformel stemning, før I siger farvel.

Udendørs muligheder
Ved fødselsdage eller andre arrangementer for mange mennesker er der mulighed for at flytte noget af festen udendørs, hvis vejret tillader det. Restaurantens store terrasse indbyder til indtagelse af velkomstdrinken i sommerhalvåret. Med store græsplæner og skoven lige ved siden af, er der masser af muligheder for at lade jeres gæster trække frisk luft eller sætte gang i forskellige aktiviteter. Ud over boldspil og petanque kan vi tilbyde forskellige gruppeaktiviteter – se mere her.

I kan nyde festen – vi sørger for resten!

Kontakt
Kontakt os på bymose@bymosehegn.dk eller 48798400 for at høre mere om selskaber, menuer og muligheder.

Bemærk venligst at Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter ikke er en klassisk a la carte restaurant. Vi har specialiseret os i kursus- og konferencevirksomhed samt selskaber.

 

Banner groen 47x56  Se vores kontrolrapport                     GastronomyDK txt 72dpi  Vi er medlem af Gastronomy  Denmark 

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00