Hotel – I skovens dybe stille ro

Hotel – I skovens dybe stille ro

Vores hotel ligger så øjet kun ser grønne omgivelser og når vinduerne åbnes strømmer frisk luft og lys ind. Stedet indbyder til overnatning og fælles hygge i baren efter aftensmaden eller en løbetur i skoven. I kan også mødes over et slag pool eller i poolen efter en stressfri saunastund. Inde som ude – her er altid plads til at hygge! Og det gælder også ved bålpladsen, hvor I kan sidde rundt om ilden og poppe popcorn eller riste et par sprøde fiduser sammen. Her er det muligt at blive træt på den sunde måde og sove som en sten.

Bymose Hegn Hotel & Konferencecenter har 112 lyse og velindrettede værelser samt én suite. Der findes tripleværelser, familieværelser og mulighed for ekstra opredning til børn og unge op til 16 år.

"

Kan på det aller varmeste anbefale Bymose Hegn til jeres næste konference eller en af livets store fester.

Har netop holdt sølvbryllup, og man finder sjældent større imødekommenhed, professionalisme eller varmere atmosfære. Top tjekket personale der forstår at navigere mellem mad, vin, indslag og individet.

Kimie Vidø Welch

"

Dejlige hotelværelser med god standart. Her ud over serveres der helt fantastisk mad på stedet.

Søren Hsk

"

Vildtaftenen den 26. oktober 2018 var endnu en gang en stor succes med masser af lækker mad og gode vine, flot service og spændende fortællinger om de vine, der blev serveret. Jeg glæder mig allerede til vildtaften næste år – den 25. oktober 2019.

Henrik Ingerslev

"

Fantastisk mad. Perfekt timing mellem retterne. Skønne vine. Tjeneren var spot on med alt, og samtidig kanon sød. Mine forældre har haft en rigtig god guldbryllups fest hos jer. Intet negativt overhovedet. Tak.

Charlotte Nielsen

"

Super dejlig sted med lækkert mad, rigtig god service og skønt personale.

Tina Buus Hansen

Godmorgen

Hos os er nybagte brød og boller et must. Hver eneste dag bager Liza og Pia brød og kager, der fylder hele huset med søde tanker. Morgenbuffeten er spækket med god energi til at starte dagen på. På Bymose Hegn er morgenmaden altid med i værelsesprisen.

”Vi bager med kærlighed”
Liza, Bymose Hegn

HOTEL priser 2019

Enkeltværelse 810,-
Dobbeltværelse 1015,-
Familieværelse – på forespørgsel

Weekendophold (ankomst fredag og afrejse søndag)

Enkeltværelse 995,-
Dobbeltværelse 1410,-

Overnatning i forbindelse med fester

Enkeltværelse 600,-
Dobbeltværelse 800,-

Alle opgivne priser er inkl. morgenmad og trådløst internet.