Lederskab - gratis teambuildingværktøjer

komArtio2-500x500KommunikARTio - download
Temaer og udbytte kan bl.a. være aktiv lytning, at løse misforståelser, kontrollere og arbejde med informationsstrømme, diskussionsdisciplin, at fordele roller og anerkende andres verdensbillede.

Leornado-500x500Leonardos Bro - download
En øvelse i samarbejde, kommunikation og koordinering, at arbejde målrettet, fokusere på kompetencer, interagere på en rolig måde samt hvordan vi overvinder forhindringer.

Kulturrally-500x5001

Fusions- og forandringskassen - download
"Værktøjskassen" indeholder dialogkort, rekvisitter, Visual Explorer og øvelsen "KultuRally". Denne aktivitet er velegnet, når formålet er udvikling af fælles spilleregler, fusioner af afdelinger, nye strategier eller ved interkulturel kommunikation.

Feedbackbolde-250x250 (1)Kreativitetskassen - download  
"Værktøjskassen" indeholder kreativitetsspil, rekvisitter, og "Fortælleterninger", som er et kreativt problemløsnings-værktøj. Det påvirker hjernen til at tænke i billeder og finde nye måder at forbinde spillets oplæg til det spørgsmål, du arbejder på at løse.

clip_image001Bymosen Rundt - download
"Skattejagt" på opstillede standere omkring Bymose Hegn. Hver stander indeholder spørgsmål til henholdsvis Individ, Team og Organisation.
Kursuslederen kan selv komme med spørgsmål/opgaver, som placeres inden kursusstart.

pfadfinder1-250x250 Projektkassen - download
Stor værktøjskasse, der indeholder rekvisitter og øvelsen "Stifinder", der sætter fokus på samarbejde under pres og komplekse situationer, kommunikation, feedback og læring.

 

Hvis du vil vide mere om vores lederskabsværktøjer, kan du kontakte vores bookingansvarlige
Pernille Hansen, pha@bymosehegn.dk, tlf. 48778307 eller salgs- og bookingassistent Josephine Zørn, joz@bymosehegn.dk, tlf. 48778306.

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00