Kommunikation

2-pipelineaction-500x500

"Pipeline" - download
Pipeline er et spændende lærings- og teamprojekt fuldt af action. Hastighed, præcision, koordination og kommunikation er i centrum. Pipeline er en god metafor for kommunikation og flow inden for organisationer.

 

pfadfinderprodukt-500x500"Stifinder" - download
Brug øvelsen som øjenåbner i forhold til omstrukturering, ny strategi og forandring. Forandring kan f.eks. være en ny medarbejder eller et nyt arbejdsområde. Øvelsen illustrerer tydeligt, hvor vigtig kommunikation er i forhold til samarbejde.

Kulturrally-500x5001Fusions- og forandringskassen - download
"Værktøjskassen" indeholder dialogkort, rekvisitter, Visual Explorer og øvelsen "KultuRally". Denne aktivitet er velegnet, når formålet er udvikling af fælles spilleregler, fusioner af afdelinger, nye strategier eller ved interkulturel kommunikation.
 
 
 

 story cube-500x5002Kreativitetskassen - download  
"Værktøjskassen" indeholder kreativitetsspil, rekvisitter, og "Fortælleterninger", som er et kreativt problemløsnings-værktøj. Det påvirker hjernen til at tænke i billeder og finde nye måder at forbinde spillets oplæg til det spørgsmål, du arbejder på at løse.

 

Gruppeelastikken - download ny
En kæmpeelastik af Lycra, som deltagerne står inden i. Kan bruges til tillidsskabende øvelser deltagerne imellem, hvor de alle holder hinanden – hvis de tør. Og den kan anvendes som et ”lukket” rum, hvor et emne behandles på andre måder end samtale rundt om bordet.

 

Hækken - download  haekken
Hækken er teamøvelse med fokus på procesoptimering. I får mulighed for at træne koordinering og performance. Hvordan håndter I forandringer og udfordringer? Hvordan er er kommunikationen og ledelsen ved konstruktion af Hækken på kortest mulig tid?

 

clip_image001Bymosen Rundt - download
"Skattejagt" på opstillede standere omkring Bymose Hegn. Hver stander indeholder spørgsmål til henholdsvis Individ, Team og Organisation.
Kursuslederen kan selv komme med spørgsmål/opgaver, som placeres inden kursusstart.

 

basketballBasketball-øvelse - download
Gennem fælles indsats skal holdet ved hjælp af pinde få en bold op i kurven.

 

DSC_01681Øerne i Bymosen - download
Gruppen skal flytte sig fra A til B over et område med i alt fem faste ”øer”. Til deres hjælp er der to brædder, de må gå på. Men øerne er små og der er sat grænser for, hvor mange der må være hvert sted ad gangen.
Op til 12 kan deltage aktivt ad gangen. Holdet vil arbejde op til 25 minutter.

 

DSC_01551Bymose White Water - download
Her skal gruppen i tavshed via øer og gangbrædder over en "flod".
Op til 12 kan deltage aktivt ad gangen. Holdet vil arbejde op til 15 minutter ad gangen.

 

DSC_01871Tårnet i Helsinge - download
Gruppen skal i tavshed flytte et tårn, der består af seks dele fra punkt A til punkt B. Men reglerne gør opgaven mere kringlet end som så.
Op til 12 kan deltage aktivt ad gangen. Holdet vil arbejde op til 15 minutter ad gangen.

 
spiderEdderkoppespind - download
Et spind af elastiksnore bliver udspændt mellem to træer. Nu gælder det om for holdet at alle personer skal igennem spindet – uden at røre – og hvert hul i spindet må kun bruges én gang.

 

Hvis du vil vide mere om vores kommunikationsværktøjer, kan du kontakte vores bookingansvarlige
Pernille Hansen, pha@bymosehegn.dk, tlf. 48778307 eller salgs- og bookingassistent Josephine Zørn, joz@bymosehegn.dk, tlf. 48778306.

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00