Teambuilding- og procesværktøjer

Bymose Hegn tilbyder gratis udlån af et væld af proces- og teambuildingværktøjer.

I samarbejde med mødefacilitatorerne Mindshop og Q-courage tilbyder Bymose Hegn dig vores helt egen øvelsespakke med titlen "Leg og læring", som du kan låne til dit ophold på Bymose Hegn.

Vi har netop indledt et samarbejde med ekspert i arbejdsglæde Thomas Flindt:

Foredrag om arbejdsglæde med Thomas Flindt
Arbejdsglæde er at lykkes i sit job hver dag. Hør hvordan og hvorfor det er vigtigt at fejre de små successer i hverdagen. Masser af inspiration til et sundere, sjovere og mere kreativt arbejdsliv. Deltagerne får flere øvelser, der understøtter de talte ord. Læs mere her www.thomasflindt.dk

Med Bymose Hegns velegnede teambuilding- og læringsværktøjer kan I understøtte pointer og fokuspunkter i forhold til f.eks. teamudvikling, kommunikation, strategiplanlægning, lederskab og innovation. Udvalget af værktøjer er bredt. Du udvælger øvelserne alt efter det resultat, I ønsker, og den tid, I ønsker at bruge. Det gør det let for dig at medtage teambuilding i mødeprogrammet - enten som opstart eller som opsamling.

Alle teambuildingøvelser er nemme at gå til. Nogle øvelser og spil er for hjernen, mens andre er lettere fysiske. Alle kan deltage i vores teambuilding.

Gå på opdagelse her i alle vores teambuildingøvelser og procesværktøjer og lad jer inspirere!
Kommunikation
Strategiplanlægning
Teamudvikling
Lederskab
Icebreaker

Hvis du selv planlægger og gennemfører, er det gratis. Hvis I ønsker facilitator, formidler vi gerne kontakt til Mindshop eller Q-courage, som så vil stå for planlægningen i samarbejde med dig, og facilitering, når jeres teambuildingøvelse løber af stabelen. Læs mere her om vores facilitatorer.

Se vores brochure om lærende møder og inspiration

Kontakt
Hvis du vil vide mere om vores øvelser og værktøjer, kan du kontakte vores bookingansvarlige Pernille Hansen, pha@bymosehegn.dk, tlf. 48778307 eller salgs- og bookingassistent Josephine Zørn, joz@bymosehegn.dk, tlf. 48778306.

leg og læring på bymosehegn

 

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00