Teambuilding og afslapning

spiderUdover et hav af muligheder for adspredelse kan vi skabe alternative rammer for indlæring. Lige uden for kursusbygningerne ligger 7,5 hektar skov, park, sø og græsarealer, som kan bruges til fysisk udfoldelse som supplement til kursusindholdet inden døre.

Bymose Hegn tilbyder gratis udlån af proces- og teambuildingværktøjer, der understøtter de overordnede formål for mødet. Redskaberne kan bruges indendørs eller udendørs og forstærke og fokusere på de mål, I har sat for mødet.

Bymose Hegn byder derudover på fascinerende rekreative områder. Her har kursisterne alle muligheder for adspredelse – måske en kærkommen lejlighed til lidt stilhed eller fornøjelser i fællesskab med de andre deltagere. De dejlige omgivelser er lige udenfor for døren og byder bl.a. på løbestier, walk and talk-stier, hyggelige afslapningshjørner i parken, hvor der er rig lejlighed til at læse en bog eller måske nyde en stille stund i hængekøjerne mellem træerne. Eller nyd solen sammen med dine kolleger i vores solgård efter dagens indsats.

Indenfor kan man benytte et eller flere af vores mange tilbud, f.eks. svømmehallen med sauna, læse dagens aviser eller spille bordtennis, pool og dart.

Pool 01Hos os er der plads og rum til at trække sig tilbage, hvile hovedet og lade op til næste omgang.

Aftenhygge
Efter kursusdagens afslutning er det oplagt at besøge vores komfortable loungeområde med bar, billard, dart, Wii, forskellige brætspil og andre fornøjelige aktiviteter. Loungen er designet til hyggeligt fællesskab efter en lang kursusdag, når I skal være sammen på uformel vis – her er alle muligheder for at fastholde folks interesse og fokusere på sociale aktiviteter som supplement til det faglige indhold på kurset.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om mulighederne for teambuilding og afslapning, kan du kontakte vores bookingansvarlige Pernille Hansen, pha@bymosehegn.dk, tlf. 48778307 eller salgs- og bookingassistent Josephine Zørn, joz@bymosehegn.dk, tlf. 48778306.

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00