Lokaleoversigt og udstyr

Bymose Hegn tilbyder lyse møderum med god akustik og behageligt indeklima. Vi har plads til alt fra det mindste møde til konferencer for 150 personer i vores store sal. Huset rummer 22 grupperum i forskellige størrelser. Gratis trådløst internet og av-udstyr i alle lokaler.

Alle plenumlokaler og grupperum har grøn udsigt. Vi ligger midt i naturen. Husk også badetøjet - vi har svømmehal og sauna.

Bymosegård
Har I brug for at være for jer selv, anbefaler vi Bymosegård. ”Gården” har en dejlig kreativ atmosfære – plenum til 30 personer inkl. tre grupperum, mindre café og stor terrasse. Den ligger 100 meter fra hovedbygningen i grønne omgivelser, der gør det oplagt at vælge udendørs aktiviteter som supplement til det øvrige kursusindhold. Der er også område med Fayboys sækkestole til anderledes samvær. Bygningen er renoveret i 2016.

Se vores lokaleoversigt her

For alle plenumlokaler gælder følgende:
Standard av-udstyr består af hd-projektor, lærred, whiteboards og flipover. I den store sal er der selvfølgelig mikrofon – bærbar eller stationær efter ønske. Der er mulighed for at låne bærbar pc – og i øvrigt stort set alt andet av-udstyr. Spørg endelig. 

Der er blokke og kuglepenne på bordene, når I ankommer.

Har du brug for at tjekke mail, udskrive mindre dokumenter eller andet i løbet af dit ophold, kan du benytte dig af pc’erne og printeren i receptionen. Receptionen er behjælpelig med udskrivning og kopiering i større mængder.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om vores lokaler, kan du kontakte vores bookingansvarlige
Pernille Hansen, pha@bymosehegn.dk, tlf. 48778307 eller salgs- og bookingassistent Josephine Zørn, joz@bymosehegn.dk, tlf. 48778306.

 

 

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00