Konferencecenter med værtskab i særklasse

Midt i Nordsjælland ved Helsinge og tæt på skoven ligger Bymose Hegn, blot 35 minutters kørsel fra København.

Med mere end syv hektar indbydende natur omkring os tilbyder vi et firestjernet konferencecenter med stor fleksibilitet og optimale rammer for teambuilding, kurser, workshops, produktpræsentationer, mindre møder eller større konferencer. Vi har plads til 150 personer i vores store konferencesal. Overnatning sker i dejlige, lyse enkeltværelser med tilhørende stor morgenbuffet.

Hvorfor Bymose Hegn?
Her er nogle gode grunde til at vælge Bymose Hegn som dit næste kursussted:

Gratis teambuilding- og læringsvørktøjer
Som et af de eneste konferencesteder tilbyder vi et stort og bredt udvalg af GRATIS proces- og teambuildingværktøjer til at understøtte et højere udbytte af jeres kursus eller konference. Tag et kig i vores idekatalog over redskaber og værktøjer, hvor du finder spændende øvelser, der kan understøtte fokuspunkter som kommunikation, samarbejde, innovation, kreativitet, strategi og ledelse.

Midt i naturen
Vores kursuscenter ligger midt i naturen i udkanten af Helsinge. Stedet indbyder til overnatning og fælles hygge i baren efter aftensmaden eller en løbetur i skoven. Skov og grønne områder omkranser Bymose Hegn, så her er total nattero.

Uden mad og drikke…
Sidst, men absolut ikke mindst: maden. Vores køkken er kendt for sin innovative tilgang til mad og tænker de nye nordiske tendenser ind i menuen. Vi producerer al mad helt fra bunden med friske – og helst danske – råvarer. Lækre og sunde mellemmåltider serveres ved kursuslokalerne, så deltagerne kan lade op i pauserne. Er der brug for specialkost til f.eks. diabetikere eller vegetarer, klarer vi også det. Uden mad og drikke, duer helten ikke!

”Bliv væk” på Bymosegård
Bymosegård er vores helt særlige sted, der ligger kun 100 meter fra hovedindgangen, men alligevel i sin egen lille verden. Her er der mulighed for at afholde mindre møder eller konferencer - helt for sig selv. Uden forstyrrelser. Gården har plads op til 35 personer alt efter bordopstillingen. Book hele "gården" – så får du ud over plenum tre grupperum, cafeområde og skøn, stor terrasse i en grøn oase helt for jer selv. Bygningen er renoveret i 2016.

Se vores brochure om Mødepakker og lokalefaciliteter

På Bymose Hegn har vi fokus på gæsternes sikkerhed, og som det sidste nye har vi indkøbt en hjertestarter.

Vi er også partner i DKBS (Danske Konferencecentre). Du kan se meget mere her. 

Fire stjerner
Konferencevirksomheden på Bymose Hegn er tildelt fire stjerner i Horestas mærkningsordning

Kontakt
Hvis du vil vide mere om kursus og konference på Bymose Hegn, skal du kontakte vores bookingansvarlige Pernille Hansen på pha@bymosehegn.dk, tlf. 48778307 eller salgs- og bookingassistent Josephine Zørn, joz@bymosehegn.dk, tlf. 48778306.

logo greenkey DKBS logo 2 1500px 002

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00