Konference i naturskønne omgivelser

Kursus og konference

Kursus og konference

Bymose Hegn Hotel & Konferencecenter ligger i hjertet af nationalparken Kongernes Nordsjællands naturskønne omgivelser – med direkte adgang til skoven og meget højt til himlen. Vores glade og nærværende team sørger for, at jeres program bliver så vellykket og smidigt som muligt. Vores køkken elsker at forkæle lækkersultne gæster så de har energi til fordybelse. De lyse og rummelige kursuslokaler samt rige muligheder for udendørs aktiviteter giver perfekte rammer for et varieret kursusindhold.

På Bymose Hegn finder du:
– 4 plenumlokaler
– 2 maxilokaler
– 14 grupperum side om side
Med en max kapacitet på 130 personer i stolerækker

Samtlige af vores lokaler kan indrettes med bord- og stoleopstilling efter behov.
Download lokale oversigt her.

Pris for ekstra lokaler, hvis du har brug for flere, end der er inkluderet i pakkeprisen:
Ekstra grupperum á 500 kr. pr. stk./dag
Ekstra plenum á 10.000 kr. pr. stk./dag

Bymose Hegn har statsaftale
Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter har indgået aftale med staten, der giver rabat til statsinstitutioners konference- og kursusophold.
Ring og hør nærmere, eller kontakt os her

Dagsmøde

• Kaffe/te, morgenbrød, ost, marmelade og pålæg
• Servering af isvand ved lokalet
• Formiddagskaffe/te, frugt samt et udvalg af sunde snacks
• Køkkenchefens udsøgte frokostbuffet, salater, oste og sødt – kaffe/te
• Eftermiddagskaffe/te, frugt og sunde lækkerier

Pr. person

Kursusdøgn

• Kaffe/te, morgenbrød, ost, marmelade og pålæg
• Servering af isvand ved lokalet
• Formiddagskaffe/te, frugt samt et udvalg af sunde snacks
• Køkkenchefens udsøgte frokostbuffet, salater, oste og sødt samt kaffe/te
• Eftermiddagskaffe/te, frugt og sunde lækkerier
• Køkkenchefens toretters middag, komponeret ud fra årstidens friske råvarer samt kaffe/te

Overnatning i dejlige, lyse enkeltværelser

Pr. person

Fra kr. 685,-

Fra kr. 1.960,-

Kontakt os og hør mere

Bymose Hegn i Gribskov

Det hedder Kongernes Nordsjælland i Gribskov og det er ikke uden grund. Historien her er ædel og ældgammel – i datiden red de Parforcejagt, i nutiden rider vi på Mountain bikes og afholder udendørs aktiviteter med stor gevinst og glæde for alle.

Med mere end syv hektar smuk natur omkring os tilbyder vi et firestjernet konferencecenter med stor fleksibilitet og optimale rammer for kurser, workshops, produktpræsentationer, mindre møder eller større konferencer. Vi har plads til 130 personer i vores store konferencesal. Overnatning sker i hyggelige dobbeltværelser inklusiv stor forfriskende morgenbuffet.

Udendørs aktiviteter

  • Petanquebaner
  • Løberuter  i skoven
  • Bymosen Rundt – Walk & Talk via vores booking
  • Teambuilding
Bymose hegn og Gribskov
Kursus og konference

Det sociale rum

Vær opmærksom på!
På grund af de stigende energipriser er vores pool midlertidigt lukket

Faglighed er vigtigt, men det er det social samvær også. På Bymose Hegn er der rig mulighed for at afslutte dagen i vores lobbybar eller hyggelige kælderstue. Her kan I mødes og tale sammen over et glas vin, øl mm. mens I spiller et slag pool eller samles om en landskamp ved storskærmen. Socialt samvær er en vigtig del af jeres kursus og konference og kan bidrage til et stærk samarbejde i jeres organisation.

Plads til hygge

Vi har mange hyggekroge rundt om i huset og endnu et naturligt møderum er caféområdet ved pejsen, et spontant alternativ til grupperummene. Her kan du døgnet rundt nyde en kop varmt og sidde og arbejde ved din pc´er i ro og mag eller et hygge øjeblik med kollegaerne. Huset er til for at blive brugt og intet er mere hyggeligt end at opleve, at det bliver det. Kaffebaren er åben og gratis 24/7.

Glem ikke badetøjet. Poolen er 28 grader og saunaen tændt morgen og aften samt efter aftale. Løbeskoene skal du heller ikke lade blive hjemme. Vi har gode løberuter lige uden for døren i Høbjerg Hegn.

Og er vejret til det kan I rykke al hyggen udenfor til bålpladsen, på petanque banen eller på terrasserne.

Alene hjemme på Bymose Hegn

Bymosegård er vores særlige perle fra 1909, der ligger 100 meter fra hovedindgangen, omgivet af kæmpe Rododendron buske og egen lille sø. Her er der mulighed for at afholde mindre møder eller konferencer – helt uden forstyrrelser. Gården har plads til 35 personer alt efter bordopstillingen. Book også gerne hele Bymosegård. Alt er muligt. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til jer.

Bymosegård har et stort plenumlokale på 1 sal. I stueplan tre grupperum, cafeområde og skøn stor terrasse. Bygningen er renoveret i 2016.

Ønsker I det helt store arrangement eller selskab – sætter vi vores hvide festtelt op foran terrassen og dermed skaber vi dinner muligheder og dansegulv.

Bymose Hegn
Konference med charme

På Bymose Hegn er der gode muligheder for gode, anderledes og sjove teambuilding oplevelser. Vi har en masse teamøvelser og læringsværktøjer, som kan arbejde med jeres teams motivation, kommunikation og samarbejde. I kan lave en firma jagt med strategiske spørgsmål eller et kvit og frit i form af Bymosen Rundt. Med 12 poster kan I stille jeres firma strategier og dilemmaer i fokus med spørgsmål I selv formulerer.

Har I lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige, samarbejder Bymose Hegn med 2 samarbejdspartner, der specialiserer sig i teambuilding, der giver minder for livet. Læs mere her om de forskellige muligheder.

Skal vi hjælpe jer til et anderledes kursus eller konference?

Vi står klar til at hjælpe jer.
Tlf.: 48 79 84 00
Mail: konference@bymosehegn.dk