Sæt Hverdagen På Pause

Forkæl jer selv med et ophold i Kongernes Nordsjælland, hvor der venter jer en masse store natur- og kulturoplevelser. I kort afstand til alle oplevelser Nordsjælland har at byde på. Til de aktive er der dejlige vandre- og cykelruter lige uden foran døren.

2 personer i dobbeltværelse i 2 nætter inklusive morgenmad og 2-retters middag begge dage

Pris pr. nat 945.-

2 voksne i dobbeltværelse inklusive morgenmad i min. 3 nætter

Pris pr. nat 810.-

Vi følger alle restriktioner og regler, så I trygt kan besøge Bymose Hegn. Ønsker man at spise i restauranten skal man have et gyldig coronapas.

BOOK HER
Læs mere om oplevelser i nordsjælland
Læs mere om Hotel bymose hegn

Event: Q Debat – Dialog Mellem Kvinder Med Noget På Hjertet.

Bymose Hegn byder for første gang til Q Debat
Til Q Debat vil du møde andre kvinder, som har lyst til en aften med åben dialog og samtale. Alle har indflydelse på aftenen og dialogen. Har du derfor et emne eller dilemma, du gerne vil snakke om, er du velkommen til at tage det med. Det vigtigste er at du har lyst til at bruge en aften i selskab med andre kvinder med noget på hjertet.
Det første tema vil være Forbudte Drømme – Drømme, man ikke tør udleve. Der vil være oplæg af Cæcilia Nillson, hvorefter der vil være dialog og snak mellem alle, der deltager.
Vågn op i stille og rolige omgivelser. Tag en afslappende tur i poolen, eller forkæl dig selv med tur i sauna inden det tid til den morgenbuffeten.

Bestil dit værelse på tlf. 48 79 84 00 eller mail til bymose@bymosehegn.dk