Hvem er vi

Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter er en del af Pindstrup Fonden, der afvikler kurser for familier med børn med handicap samt ferielejre for børn med og uden handicap. Med andre ord kan man sige, at alle aktiviteter på Bymose Hegn er med til at understøtte virksomhedens sociale ansvar (på ”moderne dansk” CSR – Corporate Social Repsonsibility), da alt overskud går ubeskåret til fondens formål.

Bymose Hegn er en del af noget større – det bliver du også!

Pindstrup Fonden blev stiftet i 1971 på initiativ af spejderbevægelsen i Danmark. H.K.H. Prinsesse Benedikte er protektor for fonden. Du kan læse mere om vores formålsbestemte aktiviteter på Pindstrup Fondens hjemmeside, også kaldet Familienet.

Bymose Hegn er omfattet af loven om god fondsledelse. Her kan du se vores skema vedr. god fondsledelse for Pindstrup Fonden, som Bymose Hegn er en del af:
Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse april 2018

Lovpligtig redegørelse fpr god fondsledelse maj 2016

Smiley
Se vores Smiley på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Green Key-miljømærket
Bymose Hegn har fået tildelt Green Key, som er turismens internationale miljømærke. Certificeringen sætter standarder for, hvordan vi kan gennemføre en ansvarlig miljøpolitik indenfor bl.a. vand- og energiforbrug, reducering af affald, økologi og et sundt indeklima samtidig med, at vi kan tilbyde et højt niveau af komfort og service til vores gæster. Det betyder, at vi hver dag har fokus på bl.a. miljøvenlig rengøring, energibesparelser og miljøvenlig mad, dvs. at bruge årstidens og fortrinsvis danske og økologiske råvarer.
Se mere på Green Key's hjemmeside.

Bankinformation
CVR-nr. 35144730
Djurslands Bank, reg. nr. 7260, konto nr. 0001172249
IBAN DK 6472600001172249
SWIFT DJURDK22

 

 

 

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00