Lederskab

komArtio2-500x500
"KommunikARTio"  
NY

Temaer og udbytte kan bl.a være aktiv lytning, løse misforståelser, kontrollere og arbejde med informationsstrømme, diskussionsdisciplin i forbindelse med kommunikation, fordele roller, anerkende andres ”verdensbillede”.


Download hele beskrivelsen 
her


Leornado-500x500"Leonardos Bro" NY 

En øvelse i samarbejde og kommunikation og koordinering, at arbejde målrettet, fokusere på kompetencer, interagere på en rolig måde samt hvordan vi overvinder forhindringer.


 Download hele beskrivelsen her

 

 

Kulturrally-500x5001"Fusions og forandringskassen" 


"Værktøjskasse" indeholder dialogkort, rekvisitter, Visual Explorer og 
øvelsen "KultuRally" Denne aktivitet er velegnet, når formålet er udvikling af fælles spilleregler, fusioner af afdelinger, nye strategier eller ved interkulturel kommunikation.

Download hele beskrivelsen her 

 

 

 

Feedbackbolde-250x250 (1)"Kreativitetskassen"  
 

"Værktøjskasse" indeholder kreativitetsspil, rekvisitter, og "fortælle-terninger", et kreativt problemløsnings-værktøj. Det virker, fordi hjernen tænker i billeder og vil finde (nye) måder at forbinde billederne og det spørgsmål du arbejder på at løse.

Download hele beskrivelsen her 

.

 

 

clip_image001"Bymose Rundt" 

Opstillede standere omkring Bymose Hegn
Hver stander indeholder spørgsmål til henholdsvis
Individ, Team og Organisation.
Gruppen kan selv komme med spørgsmål/opgave som placeres inden kursusstart.

Download hele beskrivelsen her 

 

pfadfinder1-250x250"Projektkassen" 
 

Stor "værktøjskasse" indeholder kreativitetsspil, rekvisitter, og øvelsen "stifinder" der sætter fokus på samarbejde under pres og komplekse 
situationer, kommunikation (afsender/modtagerforhold), feedback og læring.

Download hele beskrivelsen her 

 

 

 

Velkommen til Bymose Hegn

Vi tilbyder dig værtskab i særklasse leveret af et dygtigt personale på vores hotel og konferencecenter midt i Nordsjællands smukke natur. De moderne kursuslokaler og muligheden for udendørs aktiviteter giver perfekte rammer for et varieret kursusindhold. Kun 35 minutter fra Københavns Rådhusplads.

Vi tilbyder også lyse lokaler og overnatning til bryllup, konfirmation eller fødselsdag – hold din fest i flotte omgivelser med moderne, indbydende menuer og udvalgte vine.

Læs mere

Naturen som møderum midt i Nordsjælland

I den smukke natur omkring Bymose Hegn bliver du inspireret til nytænkning og udvikling og til at bryde med vaner og rutiner. Du kan veksle mellem kursusindhold inde og ude eller blot bruge naturen til "Walk and Talk". Kurser med naturen som møderum giver frisk luft, fornyet energi og trivsel. Og højt udbytte. Velkommen udenfor!


Følg os på Facebook & Linkedin

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00

Uden mad og drikke…

…dur helten ikke, så her skal ikke mangle noget! Til din konference, bryllup, fødselsdag, konfirmation eller anden fest er vores lækre menuer og buffeter det naturlige samlingspunkt. Nyd hjemmelavede, sunde snacks til pauserne i dit kursus. Alt er tilberedt af årstidens friske råvarer af vores dygtige kokke og bliver serveret med smil og nærvær.
img1