Kommunikation

2-pipelineaction-500x500

"Pipeline" rullende kommunikation  - download  NY!

Pipeline er et spændende lærings- og teamprojekt fuld af aktion for dine deltagere. Hastighed, præcision, koordination og kommunikation. Pipeline er en glimrende metafor for kommunikation og flow inden for organisationer.

 

pfadfinderprodukt-500x500"Stifinder"download 
 

Brug øvelsen som øjenåbner i forhold til omstrukturering, ny strategi og forandring. Forandring kan være en ny medarbejder eller et nyt arbejdsområde der kræver åbenhed.  Team- og læringsøvelsen iillustrere tydeligt hvor vigtig kommunikation er i forhold til samarbejde.

 

Kulturrally-500x5001Fusions- og forandringskassen - download  NYT SPIL

"Værktøjskasse" indeholder dialogkort, rekvisitter, Visual Explorer og øvelsen "KultuRally". Denne aktivitet er velegnet, når formålet er udvikling af fælles spilleregler, fusioner af afdelinger, nye strategier eller ved interkulturel kommunikation.

 

 

story cube-500x5002Kreativitetskassen - download 

"Værktøjskasse" indeholder kreativitetsspil, rekvisitter, og "Fortælle- terninger", et 
kreativt problemløsnings-værktøj. Det virker, fordi hjernen tænker i billeder og vil finde (nye) måder at forbinde billederne og det spørgsmål, du arbejder på at løse.

.

 

 

 

Gruppeelastikken -  downloadny
En kæmpeelastik (Lycra) som deltagerne står inden i. Kan bruges til tillidsskabende øvelser deltagerne imellem, hvor de alle holder hinanden – hvis de tør. Og den kan anvendes som et ”lukket” rum hvor et emne behandles på andre måder end samtale rundt om bordet.

 

Hækken - download NYhaekken

Hækken er teamøvelse med fokus på procesoptimering.

I får mulighed for at træne koordinering og performance. Hvordan håndter I forandringer og udfordringer? Hvordan er er kommunikationen og ledelsen i og med konstruktion af Hækken på kortest mulig tid?

 

 

clip_image001Bymose Rundt - download

Opstillede standere omkring Bymose Hegn
Hver stander indeholder spørgsmål til henholdsvis
Individ, Team og Organisation.
Gruppen kan selv komme med spørgsmål/opgaver, som placeres inden kursusstart.basketballBasketball-øvelse - download

Igennem fælles indsats skal holdet ved hjælp af pinde få en bold op i kurven.


DSC_01681Øerne i Bymosen - download

Gruppen skal flytte sig fra A til B over et område med i alt fem faste ”øer”. Til deres hjælp er der to brædder de må gå på. Men øerne er små og der er sat grænser for, hvor mange der må være hvert sted ad gangen. Op til 12 kan deltage aktivt ad gangen.
Holdet vil arbejde op til 25 min.


DSC_01551Bymose White Water - download

Samme princip som første variation. Her er øer, brædder men reglerne er ændret og opgaven og udfordringerne tager sig derfor anderledes ud. Op til 12 kan deltage aktivt ad gangen. Holdet vil arbejde op til 15 min ad gangen.


DSC_01871Tårnet i Helsinge - download

Gruppen skal i tavshed flytte et tårn, der består af 6 dele fra punkt A til punkt B.Men reglerne gør opgaven mere kringlet end som så. Op til 10-12 kan deltage aktivt ad gangen. Holdet vil arbejde op til 15 min ad gangen.


spiderEdderkoppe-spind - download

Et spind af elastiksnore bliver udspændt mellem 2 træer. Nu gælder det om for holdet at alle personer skal igennem spindet – uden at røre – og hvert hul i spindet må kun bruges én gang.
 

Velkommen til Bymose Hegn

Vi tilbyder dig værtskab i særklasse leveret af et dygtigt personale på vores hotel og konferencecenter midt i Nordsjællands smukke natur. De moderne kursuslokaler og muligheden for udendørs aktiviteter giver perfekte rammer for et varieret kursusindhold. Kun 35 minutter fra Københavns Rådhusplads.

Vi tilbyder også lyse lokaler og overnatning til bryllup, konfirmation eller fødselsdag – hold din fest i flotte omgivelser med moderne, indbydende menuer og udvalgte vine.

Læs mere

Naturen som møderum midt i Nordsjælland

I den smukke natur omkring Bymose Hegn bliver du inspireret til nytænkning og udvikling og til at bryde med vaner og rutiner. Du kan veksle mellem kursusindhold inde og ude eller blot bruge naturen til "Walk and Talk". Kurser med naturen som møderum giver frisk luft, fornyet energi og trivsel. Og højt udbytte. Velkommen udenfor!


Følg os på Facebook & Linkedin

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivsbetingelser.
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00

Uden mad og drikke…

…dur helten ikke, så her skal ikke mangle noget! Til din konference, bryllup, fødselsdag, konfirmation eller anden fest er vores lækre menuer og buffeter det naturlige samlingspunkt. Nyd hjemmelavede, sunde snacks til pauserne i dit kursus. Alt er tilberedt af årstidens friske råvarer af vores dygtige kokke og bliver serveret med smil og nærvær.
img1