Book Bymosegård til mindre konferencer

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

REFERENCER:

Bymose hegn konference referencer

Hjemmelavet koldskål

Koldskål med vanilje, bagte rabarber og kammerjunkere

 

imagesCACQHM5K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koldskål:

2 dl. Pasteuriseret æggeblomme

150 gr. Sukker

1dl. vand

1 vanilje stang

1 lit. Kærnemælk

2 dl. Tykmælk

Revet citron skal

Vaniljestangen flækkes og kommes sammen med sukkeret og vandet op i en gryde og koges
til sirup, æggene piskes luftige og tilsættes den spilkogende sukkersirup, hvorefter
æggesnapsen piskes så den er helt hvid og samtidig afkølet.

Herefter tilsættes kærnemælken, tykmælken og den revet citronskal.

Laves i god tid og sættes på køl.

Spises med kammerjunkere og bagte rabarber:


Kammerjunkere:

250gr. Mel

2 tsk. Bagepulver

3 spsk. sukker

80 gr. Smør

½ dl. Sødmælk

1 æg

Kornene af en ½ stang vanilje most ud i lidt sukker

Skal af 1 citron

Et nip salt

Sig mel og bagepulver - tilsæt salt og sukker og kom smørret i  - arbejdes let sammen
(dejen skal være smuldret).

Tilsæt resten af ingredienserne og arbejd dejen sammen og rul dejen til en pølse, hvorfra
man kan skære den i skiver.

Ved bagning: dejen skæres i ½ cm. Tykke skiver og bages ved 180 grader i ca. 6 min de
tages ud og ovnen skrues ned på 100 grader, de flækkes og sættes tilbage i ovnen til
de er tørre ca. 15 min.

Køles af.  


Bagte rabarber:

Rabarber (så mange du orker at lave)

Rørsukker

Vanilje  

Rabarberne skæres i 1 cm tykke stykker der skylles, og herefter vendes godt rundt i
rørsukker og vanilje.

Rabarberne løftes over på en bage plade og bages ved 180 grader i ca. 10 min eller
til de KUN lige er møre

Afkøles.

VELBEKOMME!

newsletter_2